Coaching

Coaching: Zet eigen hoofdbrekens en gedrag om naar nieuwe resultaten. Wees succesvol in wat je doet in overeenstemming met de ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit kan zowel individueel als in teams.

Doelgroep Coaching is gericht op (teams van) professionals in organisaties van wie verwacht wordt dat ze hun competenties op een verantwoorde wijze inzetten in hun organisatie, waardoor ze betere resultaten boeken.

Methode Door gebruik te maken van verschillende methodes wordt de effectiviteit van gedrag duidelijk. Dit geeft inzicht waardoor je effectiever jouw professionele relatie met anderen ontwikkelt. Tijdens de coaching is de concrete werksituatie het vertrekpunt om jouw of jullie unieke coachvraag te formuleren. Je beschrijft eigen leerervaringen tijdens het coaching proces. Het aantal coaching bijeenkomsten wordt bepaald bij wederzijdse overeenkomst en bedraagt afhankelijk van de groepsgrootte maximaal 10. Dit wordt bepaald in het (vrijblijvende) kennismakingsgesprek in overeenstemming met de coachvragen. Op deze wijze zal de coaching op maat worden aangepast.

Resultaat Meer visie, meer inspiratie en betere professionele prestaties. Jouw werkgedrag wordt meer resultaat georiënteerd. Je werkt effectiever en kunt collega’s op bevlogen wijze inspireren.

Gecertificeerd DISC Coach