Wees succesvol in wat je doet in lijn met de ontwikkelingen binnen je organisatie.

Zet eigen hoofdbrekens en acties om naar nieuwe resultaten. Krijg inzicht in je eigen gedrag en het effect op anderen. Verken welke reactie het gedrag van de ander bij jou oproept.

Resultaat

Meer visie, meer inspiratie en betere professionele prestaties. Jouw werkgedrag wordt meer resultaat georiënteerd. Je werkt effectiever en bent in staat om zelf collega’s op geïnspireerde wijze te coachen.

Doelgroep

Coaching is voor alle professionals van wie verwacht wordt dat ze hun competenties op een verantwoorde wijze inzetten, zodat ze betere resultaten boeken.

Methode

Op verschillende manieren wordt de effectiviteit van jouw gedrag besproken. Bijvoorbeeld met de STARR methodiek, het GROW model, oplossingsgericht of motiverend door middel van diverse werkvormen. Ook kun je concrete opdrachten mee krijgen om uit te voeren op de werkplek. Er kan tevens een DISC test gemaakt worden waarmee jouw voorkeur gedrag inzichten oplevert om te komen tot effectiever gedrag.

Tijdens de coaching is jouw concrete werksituatie het vertrekpunt om in gesprek te gaan. Ook kan de coach tijdens werkzaamheden komen observeren of ondersteunen middels coaching-on-the-job. Online coachen behoort tot de mogelijkheden.

Het aantal coaching bijeenkomsten wordt bepaald bij wederzijdse overeenkomst en bedraagt minimaal 3 tot maximaal 10. Dit wordt in het (vrijblijvende) kennismakingsgesprek in overeenstemming met jouw persoonlijke coachingsvragen en resultaatwensen bepaald.