De no-nonsense, “doe maar gewoon” houding en humor van Gerry binnen de leersupervisie, hielp mij om steeds meer bij mezelf te zijn…….Gerry was waar nodig empatisch en waar nodig confronterend. Ook was ze bij de start gelijk helder over wat ze van mij verwachtte. R. Supervisor in opleiding (2023)

M. Coachee (2022)

Gerry, Bedankt voor een mooi, ruim, half jaar. Het voelde goed om mezelf weer even kwetsbaar op te stellen en wetende dat ik me gedachten de vrije loop kon laten gaan bij jou, zonder dat daar zwart-wit oordelend op gereageerd zou worden. Je inzichten, tips en adviezen zullen zeker mee genomen worden in mijn rugzak.
T. Supervisant (2022)

Ik voelde me op mijn gemak, durfde kwetsbaar te zijn en me te laten aanspreken. Gerry reikte mij tools aan die ik intussen goed in gebruik heb genomen.
C. Coachee (2020)