GEO betekent letterlijk op de aarde betrekking hebbend. Dat ben ik: Gerry Aerts, aards, met beide benen op de grond en praktijkgericht. GEO staat ook voor de driehoeken van integratief handelen (het “klopt” wat je doet) in overeenstemming met de beroepsopgave (wat heb je te doen) en organisatie (je voelt je gezien).

GEO staat voor Gezondheidszorg en Onderwijs: de twee benen van mijn bedrijf. Mijn roots liggen in de zorg en als ontwerper van onderwijs en trainingen kijk ik altijd breder in het systeem naar de effecten hiervan.

Visie? Jazeker!

Leren is van oudsher ervaringsgericht. Samen onderzoeken wat de weg is om duurzaam effectief gedrag in te kunnen zetten. Integriteit, ethiek en kwaliteit zijn hieraan voor mij onlosmakelijk verbonden. Je kan vertrouwen op mijn beroepsgeheim. Humor mag niet ontbreken, want leren is bovenal leuk. En soms niet ;-).

Mijn ervaring is vooral het begeleiden en trainen van mensen in organisaties. Veelal gebaseerd op ontwerpen die tot stand komen samen met experts in de organisatie. Mijn Master in Educational & Training Systems Design voltooide ik aan de Universiteit van Twente. Ik ben gecertificeerd DISC trainer en gespreksleider moreel beraad. Je vind mij als G.E. Aerts in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs CRKBO.

Als lid van de beroepsvereniging LVSC ben ik opgenomen in hun beroepsregister. Tevens draag ik bij aan kwaliteit van het vakgebied Professioneel Begeleiden in Europees verband. Als ontwikkelaar en trainer van de Module “Dealing with Diversity & Multiculturality as a Supervisor“. Als lid van de Quality Expert groep van ANSE èn als national editor van het ANSE journal.

Als vrijwilliger voor PUM ben ik Senior Expert in Healthcare & Educational Insitutes, trainer interculturele adviesvaardigheden voor nieuwe experts èn ambassadeur diversiteit en inclusie.

Bangladesh heeft al vanaf de eerste kennismaking in 1997 mijn hart gestolen en daar werk ik dan ook regelmatig met veel plezier.

AER-003 LVSC Registraties als Docent Supervisiekunde, leersupervisor, supervisor en coach
Certified DISC trainer by Persolog